Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda Wagenmakers vervangt zwangere Maxine

Shownieuws

Linda Wagenmakers vervangt vanaf 1 oktober de zwangere Maxine in de groep The Eurostars. Volgens initiatiefnemer Franklin Brown is Linda 'razend enthousiast'.

Zangeres Linda Wagenmakers vervangt vanaf 1 oktober de zwangere Maxine in de groep The Eurostars. "Linda reageerde meteen enthousiast toen we haar hadden benaderd", vertelt bandlid en initiatiefnemer Franklin Brown aan Novum Nieuws. Brown meldt verder dat ook na de terugkeer van Maxine gebruik gemaakt wordt van de diensten van Wagenmakers. "Niet iedereen binnen de groep is altijd beschikbaar, dus het is erg fijn dat Linda daarna onze vaste invaller wordt."

Franklin Brown is initiatiefnemer van het project 'The Eurostars'. Na een jaar voorbereiding startte hij de groep vorig jaar op met oud-Songfestivaldeelnemers uit Nederland. Brown maakt zelf ook deel uit van de groep. Hij nam samen met Maxine in 1996 deel aan het Eurovisie Songfestival met het liedje 'De eerste keer'. Behalve het duo zijn Marlayne (One good reason), Esther Hart (One more night) en ex-Frizzle Sizzle-zangeres Mandy Huyds (Alles heeft een ritme) onderdeel van de groep.

The Eurostars zingen de liedjes waarmee ze afzonderlijk hebben deelgenomen aan het Eurovisie Songfestival. Daarnaast brengen ze tijdens hun show de grootste successen uit vijftig jaar Songfestival. Bekende nummers als 'Ding a dong', 'Puppet on a string' en 'Waterloo' komen tijdens de verschillende optredens voorbij. Wagenmakers zingt haar inzending 'No goodbyes' uit 2000.

De 34-jarige Maxine en haar vriend Jeroen verwachten in november hun eerste kindje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen