Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Teri Hatcher deelt levensverhaal met vrouwen

Shownieuws

Teri Hatcher wil haar levensverhaal delen met andere vrouwen. De actrice tekent alle valkuilen die ze heeft doorstaan op in het boek 'Burnt toast'.

Teri Hatcher wil haar levensverhaal delen met andere vrouwen. De actrice tekent alle valkuilen die ze heeft doorstaan op in het boek 'Burnt toast'. Daarin doen andere, nog onbekende, auteurs hetzelfde. Uitgever Hyperion brengt het boek volgend jaar uit.

De ster uit de televisieserie 'Desperate housewives' zou regelmatig worden benaderd door vrouwen die willen weten hoe zij zich door het leven slaat. "Ze willen vooral weten hoe het is om op je veertigste een tweede kans te krijgen", zegt Hatcher dinsdag.

De actrice won in januari een Golden Globe voor haar rol van de alleenstaande moeder Susan Mayer in 'Desperate housewives'. Nadat ze de prijs voor beste actrice in een serie in ontvangst had genomen, bedankte ze de Amerikaanse zender ABC, die de serie uitzendt. "Bedankt voor deze tweede kans op het punt in mijn carrière waarop ik toch echt vergane glorie was."

In de jaren '90 was Hatcher bekend als Lois Lane, het vriendinnetje van Superman in de serie 'Lois & Clark: The new adventures of Superman'. Na de laatste aflevering in 1997 kwam Hatcher moeizaam aan nieuwe rollen. Ze had een klein aandeel in films als 'Tomorrow never dies' en 'Spy kids'. 'Desperate housewives' ziet ze als haar 'redding'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen