Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon stort zich als single op werk voor Talpa

Shownieuws

Gordon stort zich na het einde van zijn relatie met de vijftien jaar jongere Jacob van Rozelaar volledig op zijn werk.

Gordon stort zich na het einde van zijn relatie met de vijftien jaar jongere Jacob van Rozelaar volledig op zijn werk. De 37-jarige zanger zei dinsdagavond in SBS-Shownieuws dat de twee uit elkaar gaan, omdat Jacob ruimte nodig heeft om zich op een carrière als fotograaf te richten.

Gordon is 'blij' dat hij kan terugvallen op zijn werk. Voor Talpa presenteert hij vanaf half augustus drie programma's. Met Gerard Joling is hij te zien in 'Over de vloer', de Nederlandse variant op 'The simple life' met Paris Hilton en Nicole Richie. Ook is hij dagelijks te zien in het personality-magazine 'Thuis' en blaast hij nieuw leven in het oude Willem Ruis-spelletje 'Vijf tegen vijf'. "Ik heb zo ontzettend veel werk. De komende tijd is dat mijn grootste vriend", zei hij tegenover SBS.

Eerder liet de zanger op zijn website weten dat hij ook weer vaker gaat optreden. Door zijn werkzaamheden als radiopresentator (Noordzee FM) had hij daar geen tijd meer voor. Na de verkoop van Noordzee FM aan de Belgische Persgroep is hij met dat werk gestopt.

Gordon en Jacob zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan. "We hebben geloof ik allebei wel twaalf uur zitten huilen", vertelt Gordon. "We hebben een supertijd gehad als partners en blijven goede vrienden. Verder zien we wel wat ervan komt", legt Gordon uit in De Telegraaf van woensdag. Jacob heeft de pas verbouwde villa van Gordon inmiddels verlaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen