Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sandra Bullock achter de kassa

Shownieuws

Sandra Bullock heeft haar carrière een nieuwe wending gegeven. De actrice stond dinsdag tijdens de opening van de bakkerij van haar zus achter de kassa.

Sandra Bullock heeft haar carrière een nieuwe wending gegeven. De actrice stond dinsdag tijdens de opening van de bakkerij van haar zus achter de kassa. De gebakken lekkernijen gingen als warme broodjes over de toonbank. "Dit zijn de bitterkoekjes van mijn zus", prees Bullock haar waren aan. "De kwaliteit spreekt voor zich."

De zus van Sandra, Gesine Prado, opende de bakkerij, omdat zij een nieuwe weg wilde inslaan. In januari heeft zij een gesloten buurtsupermarkt omgetoverd in een bakkerij. 'Speed'-actrice Bullock weigerde over haar rol in de bakkerij te praten. "Het was haar besluit om te komen helpen", verklaart haar zus. "Wij wilden geen publiciteit."

Bullock blijft acteren, maar ze zegde toe af en toe achter de kassa van de bakkerij te gaan werken. "Alleen wanneer ik het geld nodig heb", grapte Sandra. De 41-jarige actrice, die behalve van 'Speed' onder meer bekend is van de films 'Two weeks notice' en 'Miss Congeniality', stapte twee weken geleden in het huwelijksbootje met Jesse James.

Binnenkort verschijnt Bullock opnieuw met 'Speed'-collega Keanu Reeves op het witte doek. De twee zijn samen te zien in het romantische drama 'Il Mare'. Het is nog niet bekend wanneer de film in première gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen