Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Il Divo signeert in Amsterdam

Shownieuws

De heren van Il Divo zijn woensdag in Amsterdam. Het viertal gaat ter promotie van hun debuutalbum 'Il Divo' in de Bijenkorf een signeersessie geven.

De heren van Il Divo zijn woensdag in Amsterdam. Het viertal geeft ter promotie van hun debuutalbum 'Il Divo' in de Bijenkorf een signeersessie. De heren die gecast zijn door Simon Cowell, jurylid van het Amerikaanse 'Idols', signeren vanaf 15.00 uur hun plaat.

De groep bestaat uit vier ervaren en goed uitziende musical- en operazangers, die populaire liedjes op semi-klassieke wijze uitvoeren. Il Divo heeft over de hele wereld successen geboekt. In onder meer Australië, Engeland, Canada, Noorwegen, Spanje en de Verenigde Staten behaalden ze met hun debuutalbum een platinaplaat.

In Nederland kwam het album op 6 juni uit. Halverwege juli heeft Coldplay de eerste plaats aan het viertal moeten afstaan. Het album bevat semi-klassieke versies in het Italiaans van bekende hits als 'Unbreak my heart' van Toni Braxton, 'My way' van Frank Sinatra en 'The mission' van Ennio Morricone.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen