Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Het verschil tussen EliZe en Elise

Shownieuws

De 22-jarige Elise van der Horst verschilt veel van de zangeres EliZe. Roddels gaan wat haar betreft over EliZe en niet over EliSe

De 22-jarige Elise van der Horst verschilt in veel opzichten van de zangeres EliZe. "Als EliZe sta ik op het podium en ga ik ervoor. Elise is veel rustiger en zit graag thuis," vertelt Van der Horst aan het magazine Get Real. Elise zong negen jaar geleden nog in 'Kinderen voor Kinderen' maar scoorde dit jaar onder haar artiestennaam grote hits met 'Shake' en 'Automatic'.

Elise is ontdenkt toen ze bij Models at work werkte, een bureau dat modellen op pad stuurt om presentaties en feestjes meer allure te geven. En dat levert nog wel eens vooroordelen op. "Mensen denken dat ik eigenlijk alleen maar op mijn looks ben uitgekozen. Dat vind ik flauw." Naakt voor een mannenblad poseren zal ze dan ook niet snel doen. "Een deel van mijn fans is heel jong, ik wil kinderen niet afschrikken door halfnaakt op een cover te staan." Daarnaast is ze zich ervan bewust wat sommige mannen met die bladen doen. "Als je daar over gaat nadenken...bah!"

Kort geleden zei Elise op de radio dat ze eigenlijk gewoon een product is. En hoewel ze daar in haar omgeving veel kritiek op kreeg vindt ze het nog steeds waar. "We zijn begonnen met merchandise, dat hoort gewoon bij het product EliZe." En dat is best fijn, vindt de zangeres, want van sommige dingen die er over haar gezegd worden hoeft ze zich niets aan te trekken. "Die gaan over EliZe en niet over Elise, het helpt om dat voor ogen te houden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen