Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-man Angelina Jolie wenst geluk met baby

Shownieuws

De ex-man van Angelina Jolie, Billy Bob Thornton, wenst de actrice veel geluk met de baby die zij vorige maand heeft geadopteerd.

De ex-man van Angelina Jolie, Billy Bob Thornton, wenst de sexy actrice veel geluk met de baby die zij vorige maand heeft geadopteerd. "Ik ben erg blij voor haar. Ik wist al een tijdje dat ze van plan was een baby te adopteren", vertelt Thornton aan People Magazine.

Het meisje heet Zahara Marley Jolie en komt uit Ethiopië. De ouders van het meisje zijn overleden aan aids. Volgens Thornton is Angelina een goede moeder. "Elk kind dat Angelina adopteert zal aan haar een hele goede moeder hebben."

Thornton, die bekend is van de films 'Slingerblade' en 'Monster's Ball', heeft in 2002 samen met Angelina de Cambodjaanse Maddox geadopteerd. De 49-jarige acteur vindt het jammer dat hij zijn ex-vrouw en Maddox niet zo vaak meer ziet. "Zij reist de hele wereld over en ik woon in Californië, dus ik heb haar het afgelopen jaar niet zo vaak gezien."

Jolie scheidde in 2002 na drie jaar huwelijk van Thornton. De 30-jarige actrice is in Ethiopië gesignaleerd met Hollywoodster Brad Pitt. Volgens hardnekkige geruchten heeft de actrice een relatie met de 'Ocean's Eleven–acteur. De twee zouden zelfs samenwonen.

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn momenteel samen in de nieuwe speelfilm 'Mr.& Mrs. Smith' te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen