Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jongens van Di-rect gaan naar Amerika

Shownieuws

Di-rect gaat voor het tv-programma 'Road Rally' naar Amerika. De groep gaat voor het oog van de MTV-camera's strijden om optredens met een nog onbekende band.

De leden van de Haagse band Di-rect gaan voor het tv-programma 'Road Rally' naar Amerika. De groep gaat voor het oog van de camera strijden om optredens met een andere, nog onbekende, band. De wedstrijd start op 19 september en eindigt op 7 oktober en is te zien op muziekzender MTV.

De Haagse rockformatie, die momenteel scoort met hun album 'All systems go!' gaat, net als de onbekende band, in een touringcar de weg op in Amerika. Alle benodigdheden, als instrumenten en apparatuur, nemen de heren mee. Het doel is om onderweg de meeste optredens te regelen en uiteindelijk aan te komen in New York met het meeste geld.

MTV is druk op zoek naar beginnende bandjes die de strijd met de bekende popgroep durven aangaan. Volgens MTV is het een gelijke strijd. Di-rect is volledig onbekend in de USA en de onbekende band krijgt dezelfde middelen om het uiteindelijke doel te bereiken als de populaire jongens uit Den Haag.

Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan de nog onbekende band. De formatie moet minimaal uit drie personen bestaan. De leden mogen niet ouder zijn dan veertig en jonger dan achttien en uiteraard beschikbaar zijn binnen de wedstrijddata.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen