Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook reallife-soap voor Lee Towers

Shownieuws

Ook zanger Lee Towers krijgt zijn eigen reallife-soap. De Tros zendt vanaf volgend jaar een achtdelige serie uit over Towers en zijn gezin.

Ook zanger Lee Towers krijgt zijn eigen reallife-soap. De Tros zendt vanaf volgend jaar een achtdelige serie uit over Towers en zijn gezin. "Het klopt wel, maar we zijn nog druk bezig met de onderhandelingen", vertelt de zanger aan Novum Nieuws. "Ik wacht momenteel op een voorstel en het plan."

Leen wordt zestig in maart en in de soap wordt naar een groot concert toegewerkt wat hij gaat geven ter gelegenheid van zijn verjaardag."Ja dat concert is geweldig. Alle mensen die in mijn carrière van belang zijn geweest nodig ik uit", vertelt de zanger. "Al zal het in een aantal gevallen moeilijk worden omdat niet iedereen meer even fit is."

De Tros heeft, na het succes van de soap 'Gewoon Jan Smit', 'bewust' gekozen voor Lee Towers. "Hij heeft een rijk gezinsleven met veel ups en downs", aldus een woordvoerster van de Tros. "Bovendien sluit hij perfect aan bij onze doelgroep en is regelmatig te gast op de ledenreizen van de Tros. Wij denken dat we een grote groep mensen een plezier met deze soap doen."

Reinout Oerlemans gaat met zijn productiebedrijf 'Eyeworks' de soap produceren. Eerder produceerde 'Eyeworks' de succesvolle soaps 'De Bauers' met Frans Bauer en zijn gezin en 'Only Joling' met Gerard Joling.

Als het contract rond is, dan start de soap rondom 'De Towers' begin volgend jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen