Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Xander zingt nog niet helemaal pijnvrij

Shownieuws

Xander de Buisonjé heeft zaterdag na een verrassingoptreden in De Efteling te kennen gegeven dat hij niet pijnvrij heeft gezongen.

Xander de Buisonjé heeft zaterdag na een kort verrassingoptreden in De Efteling te kennen gegeven dat hij niet pijnvrij heeft gezongen. Voor Xander was dit korte optreden een test om te kijken hoe het zingen zou gaan. Op de officiële website van De Buisonjé wordt geconcludeerd dat de zanger met zijn herstel goed op weg is, maar dat hij nog een lange weg heeft te gaan.

De 32-jarige zanger, die doorbrak met zijn band 'Volumia!', had sinds enige tijd last van een snijdende pijn in zijn lies en onderbuik. De pijn werd veroorzaakt door een bacteriële infectie in zijn darmen. De zanger werd genoodzaakt enkele geplande optredens te annuleren, omdat hij nog wat zwak was, maar geeft binnenkort weer een concert.

Momenteel is De Buisonjé bezig met de opnamen van zijn nieuwe album, dat na de zomer uitkomt. Volgende week dinsdag staat het eerstvolgende concert gepland in Gorinchem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen