Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston is boos en gekwetst

Shownieuws

Jennifer Aniston voelde zich 'boos, gekwetst en beschaamd' toen ze de eerste foto's zag van haar ex Brad Pitt en Angelina Jolie.

Jennifer Aniston voelde zich 'boos, gekwetst en beschaamd' toen ze de eerste foto's zag van haar ex-geliefde Brad Pitt en Angelina Jolie. "De wereld was geschokt en ik dus ook. Ik zou een robot zijn geweest als dat niet ontzettend veel pijn had gedaan", zegt de actrice in een interview in het julinummer van Vanity Fair.

Op de foto's is te zien hoe Pitt en Jolie tijdens een gezamenlijke vakantie in Afrika op een strand aan het spelen zijn met Jolie's zoontje Maddox. Aniston ziet het moment dat ze de foto's onder ogen kreeg als een dieptepunt in haar leven. "Maar ja, ik denk dat niemand zou hebben gezegd: 'Goh, wat leuk, echt heel schattig. En wat een plezier hebben ze, heerlijk'."

Jolie en Pitt leerden elkaar kennen op de set van 'Mr. and Mrs. Smith'. Het gerucht doet de ronde dat Jolie bij Brad is ingetrokken, maar de acteurs ontkennen een relatie te hebben. Aniston weet niet wat ze moet geloven. "Ik denk niet dat ze op de set al iets met elkaar hadden. Maar ik weet wel dat Brad zich toen al fysiek erg tot haar aangetrokken voelde."

'Desperate housewives'-ster Eva Longoria strooide vorige week nog wat zout in de wond van Jennifer. De actrice werd tijdens het winkelen gefotografeerd in een t-shirt met de opdruk 'I'll have your baby, Brad'. "Ik heb ontzettend veel spijt dat ik het shirtje heb aangedaan. Ik heb Jennifer een brief geschreven om mijn excuses aan te bieden", zegt Longoria. Volgens geruchten heeft Brad Jennifer verlaten, omdat zij geen kinderen van hem wilde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen