Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Ricci heeft zin in Justin Timberlake

Shownieuws

Christina Ricci heeft heel veel zin in de opnamen van haar nieuwe film, omdat Justin Timberlake haar liefdespartner speelt.

Hollywood-actrice Christina Ricci kan niet wachten om te beginnen aan de opnamen van de nieuwe film 'Black snake moan'. De reden hiervoor is dat Justin Timberlake daarin haar liefdespartner speelt. "Justin zal gewoon geweldig zijn. Hij is perfect voor de rol", zegt Ricci tegen MTV. "Hij is echt een heel lieve jongen."

De 25-jarige Ricci zegt ernaar uit te kijken enkele 'funky' danspasjes te leren van de superster. "Mijn zus en ik vroegen ons af of Justin ons de 'pop and lock' zou willen leren", vertelt Ricci.

In de film speelt de actrice een jonge vrouw die met iedereen het bed deelt wanneer ze een paniekaanval krijgt. Haar angsten komen voort uit een jeugdtrauma. In het filmdrama is Samuel L. Jackson te zien als een Godvrezende bluesmuzikant.

De opnamen voor 'Black snake moan' beginnen in de komende weken en de film is volgend jaar in de bioscopen te zien. Voor de 24-jarige Timberlake is het de derde grote filmrol in een Hollywood-film. De popster, die verloofd is met actrice Cameron Diaz, was eerder te zien in 'Edison' en 'Alpha dog'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen