Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson lag opnieuw in ziekenhuis

Shownieuws

Michael Jackson is na zijn laatste rechtszaak opnieuw in het ziekenhuis opgenomen geweest. Volgens zijn advocaat heeft het proces hem erg aangegrepen.

Michael Jackson is na zijn laatste rechtszaak opnieuw in het ziekenhuis opgenomen geweest. Volgens de advocaat van de 'King of Pop' heeft de rechtszaak hem zo aangegrepen, dat hij vaak medische hulp nodig heeft gehad. "De rechtszaak heeft zijn tol geëist. Hij is opgenomen in het ziekenhuis, maar niemand wist ervan."

De 46-jarige zanger zou hebben gekampt met hevige rugpijnen en was uitgedroogd. Jackson is tijdens de rechtszaak twee keer in het ziekenhuis opgenomen met dezelfde klachten. Volgens geruchten gaat het zo slecht met Michael dat hij sinds het proces nog maar 43 kilo weegt.

Jackson heeft alweer nieuwe rechtszaken aan zijn broek hangen. Zo is hij aangeklaagd door een financieringsbedrijf dat geld van hem tegoed zou hebben. Daarnaast eist een vrouw die door een van zijn honden zou zijn aangevallen geld van de zanger. Ook een vroegere partner van Jackson zou nog geld van hem eisen. Bovendien claimt nog iemand in zijn jeugd seksueel door de popster te zijn misbruikt.

Jackson werd halverwege juni vrijgesproken van het seksueel misbruiken van een 13-jarig kankerpatiëntje op zijn ranch Neverland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen