Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Wedding crasher' verovert toppositie

Shownieuws

De komedie 'Wedding crasher' veroverde dit weekend, na twee weken op de tweede plek gestaan te hebben, de eerste plaats in de Amerikaanse box office.

De komedie 'Wedding crasher' veroverde dit weekend, na twee weken op de tweede plek gestaan te hebben, de eerste plaats in de Amerikaanse box office. De film met Owen Wilson en Vince Vaughn haalde dit weekend 20,5 miljoen dollar (16,9 miljoen euro) op. 'Charlie and the chocolate factory' zakte, na twee weken de toppositie te hebben bekleed, naar een tweede plek.

De derde plaats was voor de nieuwkomer 'Sky high', met Kurt Russell en Kelly Preston. De actiekomedie, die zich afspeelt in een middelbare school voor superhelden, bracht zo'n 16,4 miljoen dollar (13,5 miljoen euro) in het laatje. De marinepiloten uit 'Stealth' veroverden dit weekend de vierde plaats. Jessica Biel en Jamie Foxx haalden 13,5 miljoen dollar (11,1 miljoen euro) op.

De dating-film 'Must love dogs' flopte dit weekend. De film kwam binnen op de vijfde plek in de Amerikaanse lijst, een tegenvaller voor de makers van deze film met Diane Lane en John Cusak. De film bracht 13,05 miljoen dollar (10,6 miljoen euro) op. Rob Cohen ('The fast and the furious') tekende voor de regie van deze film. 'The island' met Ewan McGregor en Scarlett Johansson zakte in de tweede week naar een teleurstellende zevende plaats. Regisseur Michael Bay kreeg voor deze film betere kritieken dan hij gewend is, maar het bioscooppubliek laat het sinds de première vorige week afweten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen