Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Zeta-Jones en Bullock te oud'

Shownieuws

Catherine Zeta-Jones en Sandra Bullock zijn te oud om de rol van Wonder Woman te spelen. Dat vindt Lynda Carter, die de rol speelde in de tv-serie.

De actrices Catherine Zeta-Jones en Sandra Bullock zijn te oud om Wonder Woman te spelen. Dat vindt Lynda Carter, die deze rol speelde in de televisieserie uit de jaren zeventig. Carter ziet liever dat een jonge en relatief onbekende actrice in haar voetsporen treedt dan een ster uit Hollywood, meldt het Ierse BreakingNews.

De verfilming van de avonturen van de vrouwelijk superheld is in handen van Joss Whedon. Hij schrijft het script en regisseert. De film is gebaseerd op het strippersonage van DC Comics. "Wonder Woman is één van de belangrijkste vrouwelijke helden van deze tijd, maar eigenlijk heeft nog niemand met haar kennisgemaakt", vertelt Whedon in een verklaring aan de Hollywood Reporter.

Het strippersonage werd gecreëerd in 1941 door William Moulton Marston en verscheen in de All Star Comics. Vanwege de populariteit van de strip werd een half jaar later een televisieserie gemaakt met Carter in de hoofdrol. Wonder Woman heeft superkrachten, kogelwerende armbanden en een gouden lasso waarmee ze slechteriken vangt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen