Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Bruce Willis tegenspeler in film Halle Berry'

Shownieuws

Bruce Willis verschijnt samen met Halle Berry op het witte doek in de nieuwe psychologische thriller 'Perfect stranger'.

Bruce Willis verschijnt samen met Halle Berry op het witte doek in de nieuwe psychologische thriller 'Perfect stranger', meldt Variety. Hoewel Willis de samenwerking nog niet heeft bevestigd, zegt de producent van de film 'vereerd' te zijn dat hij de cast komt versterken.

'Perfect stranger' vertelt het verhaal van een vrouw (Halle Berry) die de moordenaar van haar vriend zoekt. Ze gaat undercover en komt erachter dat de hoofdverdachte, gespeeld door Bruce Willis, vaak op het internet te vinden is. Het is het begin van een obsessieve liefde tussen de twee.

Willis is bekend van films als 'Pulp fiction', 'Armageddon' en 'The sixth sense'. De 50-jarige acteur is momenteel bezig met de opnamen van de actiefilm 'Die hard 4', waarin hij voor de vierde keer de rol van John McClane op zich neemt. Dit keer is hij met zijn dochter op vakantie als een terroristisch aanslag wordt gepleegd.

De in Duitsland geboren Willis zou ook de hoofdrol vertolken van de dramafilm 'Solace', maar geruchten doen de ronde dat hij de rol wil laten vallen. 'Perfect stranger' gaat begin volgend jaar in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen