Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind weet 'heel goed' wat ze wil

Shownieuws

Hind weet tegenwoordig 'heel goed' wat ze zelf wil en dit is te horen op haar nieuwe album 'Halfway home'. Dat zegt de zangeres in een interview met Glossy.

Hind weet tegenwoordig 'heel goed' wat ze zelf wil en dit is te horen op haar nieuwe album 'Halfway home'. Dat zegt de zangeres in een interview met het tijdschrift Glossy. "Met mijn nieuwe cd laat ik zien: deze richting wil ik op, dit wil ik uitstralen."

'Halfway home' is het tweede album van de nu 20-jarige ex-Idol, die zowel de Nederlandse als de Marokkaanse nationaliteit heeft. De liefde voor Marokko staat centraal op de cd. Hind typeert de muziek dan ook als 'Arab-pop', popmuziek met Arabische invloeden.

De videoclip van 'Give me a sign', de eerste single van het album, is opgenomen in de Marokkaanse stad Marrakech. Hind vond het hier 'fantastisch', maar had last van de hitte. "In de videoclip doe ik een buikdans op blote voeten, maar de stenen waren zo heet dat mijn voetzolen helemaal waren verbrand."

Op 'Halfway home' staan vier zelfgeschreven nummers. "Ik wilde dat al heel lang, en op een gegeven moment moet je gewoon ergens beginnen. Thuis op mijn kamer heb ik de eerste woorden op papier gezet." De nieuwe cd, die volgende maand verschijnt, is geheel in het buitenland opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen