Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simpsons doen het met sterren

Shownieuws

De Simpsons hebben een blik beroemdheden opengetrokken. In het zeventiende seizoen komt Alec Baldwin terug en krijgen Dennis Rodman en Joe Frazier een gastrol.

Voor het zeventiende seizoen van de tekenfilmserie 'The Simpsons' hebben de makers opnieuw een blik beroemdheden opengetrokken. Zo komt Alec Baldwin terug en krijgen NBA-ster Dennis Rodman en ex-boxer Joe Frazier een gastrol als zichzelf.

Het werken met beroemdheden is niet vreemd voor de Simpsons. Door de jaren heen verleenden meerdere beroemdheden hun medewerking aan het programma. Zo zagen de fans eerder gastoptredens van U2, The Red Hot Chili Peppers en Mel Gibson.

Vorige maand werd bekend bekend dat er een film in de maak is over Homer en zijn familie. Tien jaar lang werd gespeculeerd over een Simpsons-film, maar bedenker Matt Groening dacht altijd dat het voor de schrijvers onmogelijk was tegelijk aan een serie en aan een filmscript te werken.

Nu het zeventiende seizoen in productie is, is Groening van gedachte veranderd. Hij heeft een team samengesteld van schrijvers die 'wat tijd overhebben', verklaart een woordvoerder. De zes stemacteurs van 'The Simpsons' hebben getekend voor de film. Of in de film ook gewerkt wordt met beroemdheden, weten de makers nog niet. Ook is nog niet bekend wanneer de productie begint.

De serie is al zestien seizoenen succesvol in de Verenigde Staten. In Nederland zijn herhalingen te zien van de eerdere seizoenen. Echte Simpsons-fans kunnen de avonturen van de familie volgen via de Britse BBC. Het zeventiende seizoen begint op 11 september in de Verenigde Staten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen