Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan mist eigen première

Shownieuws

Lindsay Lohan was donderdag niet aanwezig bij de première van haar nieuwe film in Londen. De 19-jarige actrice moest haar moeder bijstaan in haar scheiding.

Lindsay Lohan was donderdag niet aanwezig bij de première van haar nieuwe film in Londen. De 19-jarige actrice moest naar New York om haar moeder bij te staan in haar scheiding. Bij de première van de nieuwste Disney-film 'Herbie: fully loaded' werd Lohan samen met hoofdrolspeler Michael Keaton verwacht. De acteur stond er echter alleen voor.

De scheiding van de ouders van Lohan is breed uitgemeten in Amerikaanse media. Haar vader Michael eist een deel van de verdiensten van zijn dochter op, maar daar wil haar moeder en tevens haar manager niets van weten. Lohan zelf zegt dat haar vader 'nooit iets' voor haar heeft gedaan. "Hij heeft nooit een poot uitgestoken om mij te helpen met mijn carrière. Wat mij betreft krijgt hij helemaal niets", verklaart Lohan.

Michael Lohan (44) werd in mei tot een gevangenisstraf veroordeeld voor verscheidene delicten, waaronder geweldpleging en het rijden onder invloed.

In een reactie laat regisseuse Angela Robinson van 'Herbie: fully loaded' weten het jammer te vinden dat Lohan er niet bij kon zijn, maar wel achter haar beslissing te staan. "Het is belangrijk om in dit soort tijden je familie te steunen."

'Herbie: fully loaded' draait sinds 6 juli in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen