Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brieven Aniston toch niet geveild

Shownieuws

De oude liefdesbrieven van Jennifer Aniston worden toch niet geveild. Een jeugdliefde van actrice was van plan om de brieven te veilen via eBay.

De oude liefdesbrieven van Jennifer Aniston worden toch niet geveild. Een jeugdliefde van de 36-jarige 'Friends'-actrice was van plan brieven, foto's en andere spullen van haar te veilen via de veilingsite eBay. Na een bericht van Aniston's advocaten ziet hij er toch vanaf.

Michael Baroni zegt in 1984 een relatie met Aniston te hebben gehad. Zij waren toen 15 en 16 jaar oud. De relatie veranderde uiteindelijk in een vriendschap tot 1991. Door haar showbizzcarrière verloren de twee elkaar volgens Baroni uit het oog. "Nadat ik te horen kreeg dat Jennifer niet wilde dat ik de spullen veilde, besloot ik het af te zeggen", zegt Baroni tegen het Amerikaanse persbureau Associated Press.

"Ik heb alleen maar goede herinneringen aan mijn relatie met haar en wens haar het allerbeste." Eerder zei Baroni dat hij de spullen wilde veilen wegens financiële redenen. Het complete pakket moest hem honderdduizend dollar (ruim 83 duizend euro) opleveren.

Het pakket bevatte onder meer een stuk papier met de naam van Aniston en haar telefoonnummer geschreven met lippenstift, een handgeschreven liefdesbrief met rode pen en een boodschap op toiletpapier met felicitaties aan Baroni voor zijn zeventiende verjaardag. Ook zit een foto van het stel uit 1974 waarop ze knuffelen in het pakket, een gesigneerde foto van de cast van 'Friends', een kopie van het blad 'In Touch', met daarin een artikel over hun relatie, en een rechtsgeldige verklaring dat de spullen echt zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen