Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz wint tweede rechtszaak in één week

Shownieuws

Actrice Cameron Diaz heeft voor de tweede keer in één week een rechtszaak gewonnen. De Britse krant 'The Sun' suggereerde dat zij vreemdging.

Actrice Cameron Diaz heeft voor de tweede keer in één week een rechtszaak gewonnen. De Britse krant 'The Sun' suggereerde dat zij vreemdging en plaatste daarbij een foto van Diaz, waarop zij MTV-producent Shane Nickerson innig omhelst. De kop boven het stuk luidde: 'Aanstaande bruid Justin Timberlake zoent met getrouwde man'. Dat schrijft BBC News.

De advocaat van Diaz zei dat het artikel suggereerde dat de twee meer met elkaar zouden hebben dan een zakelijke relatie. Volgens de krant is Nickerson getrouwd met een lerares en is hij de vader van een dochtertje. Het artikel ging verder met te stellen dat zij met Nickerson werd betrapt, terwijl haar verloofde Timberlake op een keeloperatie zat te wachten.

De krant heeft toegegeven dat Diaz en haar collega elkaar slechts een afscheidsknuffel gaven. Het verhaal heeft de reputatie van Diaz aangetast en alle betrokkenen 'leed berokkend'. De actrice ontvangt daarvoor een onbekende schadevergoeding van 'The Sun'.

De advocaat van de krant verklaarde dat het artikel gebaseerd was op een stuk dat gepubliceerd was in 'The National Enquirer'. Tegen deze Amerikaanse tabloid loopt nog een procedure. Een paar dagen eerder won Diaz ook al een rechtszaak tegen een fotograaf die dreigde topless foto's haar te verspreiden, mits zij ze zelf zou afnemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen