Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alle Herbies welkom bij filmpremière

Shownieuws

Volkswagen en Walt Disney doen bij Duitse première van 'Herbie fully loaded' een poging de grootste Herbie-optocht te organiseren.

Volkswagen en Walt Disney doen zaterdag tijdens de Duitse première van de film 'Herbie fully loaded' een poging de grootste Herbie-optocht ter wereld te organiseren.

Alle Kever- en New-Beetle rijders in Europa uitgenodigd naar Berlijn te komen om mee te doen, laat AutoRai weten. Om het huidige record in het Guiness Book of Records te breken, zijn drieduizend Kevertjes nodig die minimaal 3,2 kilometer moeten rijden.

In 'Herbie fully loaded' wordt de Kever Herbie gered van de sloop door Maggie, gespeeld door Lindsey Lohan. Het eigenwijze wagentje wordt opgeknapt en ingezet bij autoraces. Ook wordt hij verliefd op de nieuwste versie van de New Beetle, die bij de première geïntroduceerd werd als 'gefacelifte' opvolger van de New Beetle.

Voor Herbie is het de vijfde keer dat hij in een bioscoopfilm is te zien. De eerste film, 'The love bug', dateert uit 1969. In 1982 werd een korte serie uitgezonden en in 1997 kwam een televisiefilm uit. De makers van deze film zouden bewust hebben gekozen voor het oude model kever, omdat ze wilden voorkomen dat de film opnieuw een reclamespot werd voor Volkswagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen