Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maggie Gyllenhaal zingt in nieuwste film

Shownieuws

Maggie Gyllenhaal is in haar nieuwe film 'Happy endings' zingend te zien. De actrice speelt een zangeres en ze vindt het 'nep' om in een film te playbacken.

Maggie Gyllenhaal is in haar nieuwe film 'Happy endings' zingend te zien. De actrice, bekend van haar rol in 'The secretary', heeft geen enkele zangervaring, maar ze vindt het 'belachelijk' en 'nep' om in een film te playbacken. Gyllenhaal speelt in de film een zangeres. 'Happy endings' draait sinds vorige week in de Amerikaanse bioscopen.

Volgens de 27-jarige actrice is haar rol in 'Happy endings' de zwaarste en vooral de engste die ze ooit heeft gespeeld. Toch vindt Gyllenhaal dat ze er op het witte doek natuurlijker uitziet als ze zingt dan als ze acteert. "Als je zingt, is het makkelijker om 'in het moment' te staan. Je gaat helemaal op in de woorden die uit je mond komen", legt ze uit.

'Happy endings' is geschreven en geregisseerd door Don Roos. De film volgt verschillende liefdesverhalen en familie-intriges van een grote groep personages. De cast bestaat onder anderen uit Lisa Kudrow, Laura Dern en Tom Arnold.

Gyllenhaal draait al een tijd mee in de filmwereld, maar de meeste mensen kennen haar waarschijnlijk vooral van haar rol in 'Mona Lisa smile', waarin ook Julia Roberts te zien was. Maggie's broertje Jake is niet alleen het vriendje van Kirsten Dunst, maar eveneens acteur. Maggie en Jake speelden samen in 'Donnie Darko'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen