Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Desperate housewives' getipt voor Emmy

Shownieuws

'Desperate Housewives' wordt waarschijnlijk genomineerd voor een 'Emmy Award'. De serie is in de race voor beste komedie, meldt Reuters.

De succesvolle Amerikaanse serie 'Desperate housewives' wordt waarschijnlijk genomineerd voor een 'Emmy Award'. De nominaties worden donderdag bekendgemaakt. De serie over de vijf Amerikaanse huisvrouwen is in de race voor beste komedie, meldt persbureau Reuters dinsdag.

Critici vinden het opmerkelijk dat 'Desperate housewives' in de categorie komedie is ingedeeld, omdat de serie eigenlijk drama zou zijn. De nieuwkomer maakt echter meer kans in de komediecategorie, omdat oude succesvolle hitseries als 'Friends', 'Frasier' en 'Sex and the city' hun laatste seizoen al hebben afgerond.

Andere kanshebbers om genomineerd te worden zijn 'Will and Grace', 'Everybody loves Raymond' en 'Scrubs'. De nieuwe hitserie 'Lost' maakt een goede kans in de categorie 'beste dramaserie', maar de serie ondervindt zware concurrentie van series als '24', 'The West Wing' en 'CSI: Crime Scene Investigation'.

De winnaars van de Emmy's worden op 18 september bekendgemaakt. Dan vindt de uitreiking van de 57e 'Emmy Awards' plaats in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen