Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Quincy Jones de enige voor Tasha's World

Shownieuws

Natascha Slagtand, de zangeres van Tasha's World, wil alleen samenwerken met Quincy Jones. "Hij is de enige buitenlandse producer met wie ik zou willen werken."

Natascha Slagtand, de zangeres van Tasha's World, wil alleen maar samenwerken met Quincy Jones. "Hij is voor 150 procent zeker de enige buitenlandse producer met wie ik ooit nog eens zou willen werken", vertelt ze aan Novum Nieuws.

Jones, die produceerde voor onder anderen Michael Jackson en Frank Sinatra, kan niets fout doen in de ogen van de Rotterdamse. "Er zijn heel veel producers die muziek maken voor zichzelf, zoals een Timbaland", legt ze uit. "Quincy Jones produceert voor de mensen en niet voor zichzelf."

De 32-jarige zangeres bracht onlangs haar tweede album 'World domination' uit. Toch kan zij pas sinds twee jaar echt leven van de muziek. "Het is soms erg moeilijk geweest. Ik ben al zes jaar een alleenstaande moeder met een dochtertje van 4", vertelt Tasha. "Maar nu gaat het okee. Ik kan elke dag eten." Een hit zou volgens de zangeres financieel wat meer lucht bieden. "Dat zou geweldig zijn, dan komt er meer geld binnen en kun je ook lekker leven."

Natascha vond het 'jammer' dat zij en de groep dit jaar niet geprogrammeerd zijn voor 'North Sea Jazz'. "We hebben vorig jaar op het festival gestaan in Nederland, maar ook in Afrika op 'North Sea Jazz Cape Town'", vertelt ze. "Misschien vond de organisatie het even genoeg. Maar volgend jaar in 'Ahoy, in mijn geboortestad Rotterdam hoop ik dat we weer gevraagd worden."

Behalve op 'North Sea Jazz' stond Tasha's World al op grote festivals als 'Noorderdslag' en 'Lowlands'. Vorig jaar speelde ze met haar groep op vier locaties tijdens de Bevrijdingsfestivals in Nederland. Op 4 oktober is Tasha's World te gast bij het derde 'Friends For War Child'-concert in Ahoy'. "Een heel erg belangrijk concert", zegt Tasha. "Maar voor ons ook een unieke kans om te werken met andere artiesten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen