Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ben en Jen overspoeld met cadeautjes

Shownieuws

De Amerikaanse stad Charleston, de thuisbasis van actrice Jennifer Garner, heeft dit weekeinde een 'babyshower' georganiseerd voor de moeder in spé.

De Amerikaanse stad Charleston, de thuisbasis van actrice Jennifer Garner, heeft dit weekeinde een 'babyshower' georganiseerd voor de moeder in spé en haar kersverse echtgenoot Ben Affleck. Honderden fans kwamen naar het honkbalstadion in West Virginia om cadeautjes te brengen, die een goed doel als bestemming kregen. Een babyshower is een feestje waarbij de moeder cadeautjes krijgt voor het nog ongeboren kind.

Fans die Jennifer heetten en degenen die een cadeautje hadden meegebracht, mochten gratis een honkbalwedstrijd bijwonen. Ongeveer 4500 mensen bezochten de wedstrijd. Ben en Jennifer waren zelf niet aanwezig.

Tussen de cadeaus bevond zich een autostoel, maar vooral luiers en babyvoedsel werden cadeau gedaan. De non-profitorganisatie Starting Points verspreidt de presentjes onder gezinnen met kinderen jonger dan 8 jaar. De 33-jarige Garner, bekend van de televisieserie 'Alias', en de 32-jarige acteur Affleck zijn vorige maand getrouwd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen