Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hartaanval kostte Marianne Faithfull filmrol

Shownieuws

De hartaanval die Marianne Faithfull eind vorig jaar trof, heeft haar de rol gekost in de nieuwe filmversie van Oscar Wilde's 'The picture of Dorian Gray'.

De hartaanval die Marianne Faithfull eind vorig jaar trof, heeft haar de rol gekost in de nieuwe filmversie van Oscar Wilde's 'The picture of Dorian Gray'. "Marianne wilde heel graag de rol vervullen, maar ze moest zich op het laatste moment terugtrekken", vertelt regisseur Duncan Roy aan Page Six van de New York Post. De 58-jarige Faithfull zou de rol van gravin vertolken.

"Fracoise Ravard (haar manager en vriend, red.) vertelde mij dat ze een lichte hartaanval heeft gehad. Ze is nu ok", zegt Roy. Het nieuws kwam kort na het uitbrengen van het nieuwe album 'After the poison', waarvoor ze samenwerkte met P.J. Harvey en Nick Cave.

De 46-jarige actrice Nastassja Kinski speelt nu de rol van Faithfull in de film, die gesitueerd is in New York. David Gallagher, de 18-jarige ster uit de televisieserie '7th heaven', speelt de rol van de biseksuele Dorian Gray in de arthouse film. De opnamen voor 'The picture of Dorian Gray' zijn onlangs afgerond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen