Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna schrijft boeken niet zelf'

Shownieuws

Madonna heeft haar kinderboeken niet zelf geschreven. Dit zegt een anonieme bron tegen de New York Post.

Madonna heeft haar kinderboeken niet zelf geschreven. Dit zegt een anonieme bron tegen de 'Page Six' van de New York Post. "Alle boeken van Madonna zijn geschreven door Eitan Yardeni, de officiële schrijver van het Kaballah Centrum", vertelt de bron. De superster heeft altijd gezegd dat ze de kinderboeken, die allemaal een Kaballah-thema hebben, zelf heeft geschreven.

"Afgelopen zomer vloog Eitan naar Londen om Madonna te helpen met het schrijven van haar laatste boek, maar ze had nog helemaal niets gedaan", vertelt de bron. "Eitan schrijft ook alle Yehuda en Phillip Berg boeken en alle boeken voor het Kaballah Centrum." Een woordvoerder van Madonna was volgens de New York Post niet bereikbaar.

De superster heeft in het afgelopen anderhalf jaar vijf boeken uitgebracht. Ze liet eerder dit jaar weten dat het vijfde boek 'Lotsa de Casha' haar laatste zou zijn, maar hier kwam ze een paar weken later op terug. Ze besloot toch nieuw leven in het verhaal te blazen over de meisjes die in haar eerste boek 'The English roses' voorkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen