Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede 'Zoop'-film in India

Shownieuws

Als het aan regisseur Johan Nijenhuis ligt, komt er binnenkort een tweede Zoop-film getiteld: 'Zoop in India'. Dat zei hij op de première van de eerste film.

Als het aan regisseur Johan Nijenhuis ligt, komt er binnenkort een tweede Zoop-film getiteld: 'Zoop in India'. "Ik hoop dat de eerste film wordt gewaardeerd, want dan kunnen we misschien in India een vervolg op de film maken", dit zei de regisseur zondag op de première van 'Zoop in Afrika' tegen Novum Nieuws.

De regisseur die eerder de films 'Costa' en 'Ellis in Glamourland' heeft gemaakt, kan haast niet wachten om een nieuw vervolg te maken. "Natuurlijk zijn er commerciële redenen om een tweede deel te maken, maar we hebben zoveel lol gehad in Afrika, dat het vooral leuk werk is om een nieuwe film te maken."

De nieuwe kinderfilm die gebaseerd is op de serie, gaat over 'rangers' die via een uitwisselingsprogramma naar Afrika gaan om bedreigde diersoorten te beschermen. Op weg naar het park stort hun vliegtuig neer en stranden ze in de jungle. Daar zijn ze overgeleverd aan de wetten van de natuur.

De acht 'rangers' van 'Zoop in Afrika' toeren vanaf deze week door verschillende steden om hun nieuwe film te promoten. Donderdag draait de film in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen