Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brooke Shields weer terug op Broadway

Shownieuws

Brooke Shields is binnenkort weer te zien op Broadway. Daar speelt de 40-jarige actrice de rol van Roxie Hart in de musical 'Chicago'.

Brooke Shields is binnenkort weer te zien op Broadway. Daar gaat de 40-jarige actrice de rol van Roxie Hart in de musical 'Chicago' spelen. Die rol speelt Shields nu nog op het Londense West End. De ster is vanaf 9 september te zien in het Ambassador Theatre in New York.

De show zelf staat voor het negende jaar op Broadway en vertelt het verhaal van de twee vrouwen Roxie Hart en Velma Kelly, die in de gevangenis zijn beland voor moord. Beiden strijden ieder afzonderlijk voor hun vrijheid. Op de meest uiteenlopende manieren proberen de dames de aandacht van de media te trekken. De gehaaide advocaat Billy Flynn speelt hier een belangrijke rol in.

Shields ontving het afgelopen seizoen goede kritieken voor haar rol van Ruth Sherwood in 'Wonderful town'. Eerder was de 'Blue Lagoon'-actrice op Broadway te bewonderen als Rizzo in 'Grease' en als Sally Bowles in 'Cabaret'.

Het recentelijk verschenen boek 'Down came the rain: my journey through postpartum depression' is ook van de hand van de actrice. Ze vertelt hier over haar ervaringen na de geboorte van haar dochter Rowan Francis in 2003. In het boek beschrijft ze de ziekte postnatale depressie en hoe het haar is gelukt er weer bovenop te komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen