Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston zakt in elkaar

Shownieuws

Het gaat niet zo best met Jennifer Aniston. Volgens de Daily Mail zakte de Friends-actrice op de set van haar nieuwe film 'The break up in Chicago' in elkaar.

Het gaat niet zo best met Jennifer Aniston. Volgens de Daily Mail zakte de Friends-actrice op de set van haar nieuwe film 'The break up in Chicago' in elkaar, nadat ze klaagde over misselijkheid en hoofdpijn. Volgens de officiële berichten had de 36-jarige actrice een hitteaanval, maar insiders zeggen dat ze erg ontdaan was vanwege de toenemende geruchten over ex-man Brad Pitt en zijn vermeende nieuwe liefde, Angelina Jolie.

Jolie en Pitt waren tegenspelers in de film 'Mr. and Mrs. Smith'. De stroom geruchten dat de twee tijdens de opnames van die film gevoelens voor elkaar hadden ontwikkeld, kwam vorig jaar al op gang. In april verschenen foto's van hun bezoek aan een exclusief vakantieoord in Kenia. Jolie en Pitt gaan nog niet in op de geruchten over hun vermeende relatie.

Onlangs verschenen foto's van Pitt en Jolie die de geruchten verder aanwakkerden. De Britse krant News of the World publiceerde foto's van de twee met Angelina's 4-jarige zoontje Maddox. Pitt leerde de jongen rijden op een crossmotor. Ook werd bekend dat Pitt Jolie heeft vergezeld naar Ethiopië, toen zij daar haar adoptiedochter ging ophalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen