Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kinderen Cruise ook Scientologists

Shownieuws

Tom Cruise gaat zijn kinderen opvoeden volgens de denkbeelden van de Scientology kerk. Zijn 12-jarige dochter Isabella heeft net haar eerste studieboek uit.

Tom Cruise gaat zijn kinderen opvoeden volgens de denkbeelden van de Scientology-kerk. Volgens de New York Post heeft zijn 12-jarige dochter Isabella net haar eerste studieboek uit. De twee kinderen die de 43-jarige Cruise en zijn ex-vrouw Nicole Kidman adopteerden, leven bij hun vader in Beverly Hills.

Of Kidman blij is met deze ontwikkeling is nog de vraag. Volgens insiders is de Scientology-kerk een van de voornaamste redenen dat het echtpaar in 2001 uit elkaar ging. Bij de scheiding is afgesproken dat de ouders in goed overleg over de opvoeding van hun kinderen zouden beslissen.

De nieuwe vriendin van Cruise, de 26-jarige Katie Holmes, is volgens hem enthousiast over de kerk. In een interview met Entertainment Weekly liet de acteur vorige maand weten dat ze de kerk 'erg leuk' vindt. Vorige week zei Cruise in een interview met People Magazine dat ze samen zeker kinderen willen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen