Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lindsay Lohan is te dun'

Shownieuws

Lindsay Lohan moet meer gaan eten. Fans proberen via internet handtekeningen te verzamelen voor het herstel van de 'natuurlijke rondingen' van de actrice.

Lindsay Lohan moet meer gaan eten. Dat vinden fans van de actrice, die vorige week 19 jaar werd. Ze proberen via internet handtekeningen te verzamelen voor het herstel van de 'natuurlijke rondingen' van de actrice.

Inmiddels hebben 12.500 bezorgde fans op de website FeedLindsay.com hun ongenoegen uitgesproken over het huidige postuur van de tienerster. In veel reacties wordt gezegd dat Lohan er een jaar geleden veel beter uitzag. Ook lijkt het er volgens sommigen op dat de actrice een eetprobleem heeft, of dat ze drugs gebruikt.

Het is niet de eerste keer dat Lohan commentaar krijgt op haar manier van leven. Vorige maand liet de actrice nog weten schoon genoeg te hebben van de manier waarop in de media over haar geschreven werd. Volgens sommige bladen zou de actrice het ene feestje na het andere afstruinen en een drugsprobleem hebben. De actrice, die een MTV-Award binnen sleepte voor haar optreden in de film 'Mean girls', zei toen dat ze 'eindelijk een keer serieus genomen wil worden'.

Lohan is op dit moment in de bioscoop te zien in de komedie 'Herbie fully loaded'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen