Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Getuigen Bill Cosby niet anoniem

Shownieuws

De negen vrouwen die tegen Bill Cosby getuigen omdat hij hen gedrogeerd en onzedelijk betast zou hebben, mogen hun getuigenis niet anoniem afleggen.

De negen vrouwen die tegen Bill Cosby getuigen omdat hij hen gedrogeerd en onzedelijk betast zou hebben, mogen hun getuigenis niet anoniem afleggen. Vorige week vroegen de vrouwen hierom, maar rechter Eduardo Robreno heeft besloten dat hun identiteit bekend moet worden.

De vrouwen waren bang hun baan te verliezen als ze niet anoniem konden blijven. Ook wilden zij hun familieleden beschermen. Robreno oordeelde dat de verklaringen van 'algemene aard' waren en niet specifiek genoeg om de getuigen anoniem te houden.

Cosby, die vorige maand werd verkozen tot de leukste televisievader aller tijden, werd begin dit jaar aangeklaagd door een vrouw die zegt dat hij haar drie pillen heeft gevoerd. Daarna zou hij haar hebben aangerand. Volgens Cosby was hij gewoon bevriend met de vrouw en had hij haar de pillen gegeven omdat ze slaapproblemen zou hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen