Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jannes wordt 'piratenkoning'

Shownieuws

Volkszanger Jannes wordt op 16 juli tijdens het 'Giga Piraten Festijn' in het Polman Stadion in Almelo gekroond tot koning der piraten.

Volkszanger Jannes wordt op 16 juli tijdens het 'Giga Piraten Festijn' in het Polman Stadion in Almelo gekroond tot koning der piraten. De zanger, bekend van de hits 'Ga maar weg' en 'Dam dam' krijgt deze onderscheiding voor zijn verdiensten in de piratenmuziek.

Jannes treedt op het festival ook op. Het festijn is het eerste grote piraten-stadionconcert in Nederland waarop alle piratenartiesten, onder wie Lucas & Gea en De Alpenzusjes, samen op het podium staan met bekende namen als Willeke Alberti, Jan Smit en Corry Konings. Alle artiesten worden deze avond begeleid door het orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

De 32-jarige Jannes uit Drenthe kreeg eind vorige maand opnieuw een realitysoap. In navolging van zijn soap bij RTV Oost werd hij de afgelopen maanden gevolgd bij zijn dagelijkse bezigheden door de camera's van RTV Drenthe. De titel 'Gewoon Jannes' is hetzelfde gebleven.

Voorafgaand aan de kroning maakt Jannes aan het publiek bekend wat zijn nieuwe single gaat worden. Deze geproduceerd door het Emile Hartkamp en Norus Padidar, het vaste productieduo van Frans Bauer en Marianne Weber.

RTV-Oost-presentator Willie Oosterhuis praat het festijn, waarop meer dan 25 artiesten optreden, aan elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen