Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zsa Zsa Gabor succesvol geopereerd

Shownieuws

Zsa Zsa Gabor heeft een succesvolle operatie ondergaan. Woensdag kreeg de 88-jarige actrice een beroerte en werd ze acuut overgebracht naar het ziekenhuis.

Zsa Zsa Gabor heeft een succesvolle operatie ondergaan. Woensdag kreeg de 88-jarige actrice een beroerte en werd ze acuut overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens haar man maakt Gabor het goed en mag ze over een paar dagen weer naar huis.

Het leven van Gabor gaat al een tijdje niet over rozen. Drie jaar geleden raakte ze betrokken bij een auto-ongeluk, waarbij ze voor een deel verlamd raakte. Sindsdien zit de actrice in een rolstoel of loopt ze met een stok. Vorige maand klaagde Gabor haar eigen dochter haar. De dochter, die een kind is van Gabor en hotelmagnaat Conrad Hilton, zou 1,7 miljoen euro van haar moeder hebben gestolen.

Volgens Frederic van Anhalt, Gabors negende echtgenoot, heeft de actrice veel stress. "Ze lijdt nog steeds onder het ongeluk en de ruzie met haar dochter doet haar ook geen goed. Ze voelt zich vaak verloren."

De van oorsprong Hongaarse actrice speelde in verschillende films waaronder de versie van 'Moulin rouge' uit 1952 en 'Queen outer space' uit 1958. Gabor werd echt bekend door haar excessieve optredens in talkshows, tv-specials en gastoptredens in series waarin ze vooral zichzelf speelde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen