Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cullum trots op optreden North Sea Jazz

Shownieuws

Jamie Cullum is trots dat hij op het North Sea Jazz festival mag optreden. "Het is één groot jazzfeest met al mijn favoriete artiesten bij elkaar", vertelt hij.

Jamie Cullum is trots dat hij op het North Sea Jazz festival mag optreden. "Het is één groot jazzfeest met al mijn favoriete artiesten bij elkaar", vertelt de zanger aan Novum Nieuws. Vrijdagavond ging de dertigste editie van 's werelds grootste jazzfestival van start in het Nederlands Congres Centrum in Den Haag.

Cullum geeft toe best zenuwachtig te zijn voor zijn optreden zaterdag. Dat komt omdat het festival is uitverkocht en artiesten op het podium staan van wie hij zelf fan is. "Maar een goed glas rode wijn helpt wel om de zenuwen weg te krijgen", lacht de zanger.

De 25-jarige Engelsman is net klaar met het opnemen van zijn nieuwe plaat, die in september verschijnt. Het is nog niet bekend hoe het album gaat heten. Wel zegt Cullum tijdens zijn tournee ook Nederland aan te zullen doen.

Toots Thielemans staat zaterdag samen met Cullum op het podium in Den Haag. Later op de avond treedt de Engelsman solo op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen