Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatjana werkt aan cd met Kroatische liedjes

Shownieuws

Tatjana Simic werkt aan een cd met Kroatische liedjes. De zangeres laat liedjes uit haar geboorteland vertalen en gaat deze binnenkort opnemen.

Tatjana Simic werkt aan een cd met Kroatische liedjes. De zangeres laat liedjes uit haar geboorteland vertalen en gaat deze binnenkort opnemen. "Het concept is een beetje vergelijkbaar met wat Marco Borsato heeft gedaan met Italiaanse liedjes", legt zij uit aan Novum Nieuws. "Er zijn zoveel Kroatische liedjes met mooie en emotionele teksten."

De 42-jarige zangeres en actrice vol emoties, blijkt uit haar boek 'Jij', dat vorige maand verscheen. In het boek vertelt zij over de jarenlange mishandeling door haar vader, die alcoholist was. Tatjana heeft naar eigen zeggen alle ellende van zich af kunnen schrijven. "Vooral de laatste twee jaar voelde ik mij erg gevangen. Op een gegeven moment klapte ik in elkaar en dacht ik: nu moet ik het van me afschrijven."

Simics vader overleed in 1991. De zangeres heeft hem nooit meer gesproken of gezien nadat zij op haar 18e doorbrak als model en zangeres. "Ik had graag nog een gesprek met hem gewild. Ik had graag van hem willen horen dat hij trots op me was en toch van me gehouden heeft. En ook dat hij spijt had dat hij ons zo'n verdriet heeft gedaan."

Het sexy imago dat de 'Calender girl' heeft, is min of meer ontstaan om zich af te zetten tegen haar vader. "Toen ik begon, had ik het niet eens in de gaten. Ik deed gewoon mijn werk", legt ze uit. "Later besefte ik pas dat ik het ook deed om rebels te zijn."

Het boek van Tatjana staat in contrast met de vrolijke, sexy zangeres die Nederland kent. "Je kan bij niemand in z'n zieltje kijken. Je ziet wat je ziet", zegt de zangeres. "Maar wat iemand voelt, hoef je niet te zien." Tatjana kan dankzij haar dubbele persoonlijkheid goed een knop omzetten. "Maar uiteindelijk krijgt het verwerkingsproces jou te pakken en haalt het je in."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen