Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mike Starrink biedt zich aan bij Talpa

Shownieuws

Lijn 4-presentator Mike Starrink heeft zichzelf aangeboden bij de nieuwe televisiezender van John de Mol. Starrink wil 'graag' bij de nieuwe zender werken.

Lijn 4-presentator Mike Starrink heeft zichzelf aangeboden bij de nieuwe televisiezender van John de Mol. Starrink wil 'graag' bij de nieuwe zender werken. "Ik heb laatst een mailtje naar Remco van Westerloo, de rechterhand van John, gestuurd", zegt hij in het magazine 'Pulse'.

De 34-jarige Starrink presenteerde tot op heden relatief kleine tv-programma's. Hij geeft aan toe te zijn aan het presenteren van grote shows. "Als ze me morgen bellen met de vraag 'wil je 'Idols' of 'Big Brother' presenteren?', dan zeg ik meteen 'ja'."

Starrink denkt dat hij niet gevraagd is, omdat niemand weet wat hij precies doet. Ook zijn imago lijkt een probleem te zijn. "Ik schijn een B-presentator te zijn", legt Starrink uit.

Toch hebben diverse media geschreven dat Starrink in de race was om de nieuwe presentator te worden van RTL Boulevard. De presentator zelf ontkent met klem dat hij is benaderd voor het programma. "Ze waren bang dat het één grote nichtenshow zou worden," legt hij uit, "maar dan denk ik: geef me de kans om mezelf te laten zien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen