Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zus Mariah Carey gearresteerd wegens prostitutie

Shownieuws

De zus van Mariah Carey is opgepakt wegens prostitutie. Alison Carey verdedigt haar arrestatie door te zeggen dat ze er door de politie is ingeluisd.

De zus van Mariah Carey is opgepakt wegens prostitutie. Alison Carey verdedigt haar arrestatie door te zeggen dat ze er door de politie van New York is ingeluisd. "Ik kreeg een telefoontje om een man op zijn boot te ontmoeten. Ik ging daar naartoe en ik zei dat ik alleen maar gebruik van zijn toilet wilde maken", vertelt Alison aan 'National Enquirer'.

De politie kwam de 44-jarige zus van Mariah op het spoor door een advertentie die ze op internet had geplaatst. Op de site waar callgirls berichten plaatsten, gebruikte Alison de naam 'April'.

Mariah maakt momenteel haar comeback met het nieuwe album 'The emancipation of Mimi'. Haar nieuwe single heeft de diva een nieuw record opgeleverd. Zij is de eerste vrouwelijke artiest die zestien nummer één- hits heeft behaald in de populaire Amerikaanse 'Billboard Chart'. De single 'We belong together' staat in Nederland in de top-tien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen