Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mamma Mia' redt musicalster Vera Mann

Shownieuws

De rol van Donna in de musical 'Mamma Mia' blijkt de financiële redding voor musicalster Vera Mann. Haar geld was na haar laatste rol helemaal op.

De rol van Donna in de musical 'Mamma Mia' blijkt de financiële redding voor musicalster Vera Mann. In de jongste editie van het 'Pulse'-magazine legt zij uit dat haar geld na het spelen van haar rol in de musical 'Passion' helemaal op was. "De rol van Donna was op dat moment echt mijn redding", vertelt Mann. "Financieel gaat het met pieken en dalen in dit vak, maar dat houdt het spannend."

Mann is niet bang om een lange periode zonder werk te zitten. "Nee, ik weet dat er altijd weer iets komt", zegt ze."Financieel is het soms een beetje krap, maar dan vragen ze me opeens weer voor het inspreken van een tekenfilm." Mann leende voor de Nederlandse versie van de beide 'Shrek'-films haar stem onder meer aan prinses Fiona.

Op financieel gebied ziet de toekomst er niettemin zonnig uit voor de musicalster. Vanaf augustus heeft zij een dubbelinkomen, want dan speelt Mann twee shows tegelijk. Behalve 'Mamma Mia' brengt zij een ode aan zanger Ramses Shaffy in de voorstelling 'Zing-vecht-huil-bid-lach-werk en bewonder'. "Ik sta daar gewoon als Vera Mann die, samen met Frans van Deursen en Mylène d'Anjou, de liedjes van Ramses ten gehore brengt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen