Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natalie Portman: Ik zie eruit als een terrorist

Shownieuws

Natalie Portman is ervan overtuigd dat ze met haar geschoren hoofd eruit ziet als een terrorist. De politie haalde de actrice van de weg.

Natalie Portman is ervan overtuigd dat ze er met haar geschoren hoofd uitziet als een terrorist. De actrice verdenkt de politie ervan dat haar kale hoofd de reden is waarom ze van de weg is gehaald in de buurt van een tunnel. "Dit is me nog nooit eerder overkomen. Ik ga er maar van uit dat het gewoon willekeurige is." Portman werd staande gehouden in de VS.

De registratiepapieren van de auto waren volgens Newsweek verlopen. "Ik was niet in het land om de papieren te verlengen. Het was mijn eerste dag terug, na opnamen in Israël en Berlijn", zegt de 24-jarige actrice. "Ze wilden me niet laten gaan. Ze zeiden dat ik de brug maar moest nemen. Ik begreep die logica niet. Als je een verdachte bent, mag je niet door een tunnel, maar wel over een brug?"

De 'Star wars'-actrice haalde haar lokken eraf voor een rol in de film 'V for vendetta'. Het personage van Portman, Evey, maakt gedurende de film een ommekeer door en dat wil ze illustreren met een kaal hoofd. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige strip van Alan Moore en is vanaf 10 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen