Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jaar en een dag cel voor Lil' Kim wegens meineed

Shownieuws

Rapper Lil' Kim moet 366 dagen de cel in wegens meineed. Ze ontsnapte aan een strengere straf door te vertellen een 'Godvrezend en goed persoon' te zijn.

Rapper Lil' Kim moet een jaar en een dag de cel in wegens meineed. Ze ontsnapte aan een hogere straf door de rechter te vertellen dat ze een 'Godvrezend en goed persoon' is. Kim zegt spijt te hebben van de leugens die ze in 2001 heeft verteld tijdens een rechtszaak over een schietpartij. "Toen dacht ik dat het het juiste was om te doen, maar nu weet ik dat ik fout zat."

"Je zat naast me. Je keek mij in de ogen en in de ogen van de jury. Je probeerde met je charmes hen en mij om de tuin te leiden", zei de rechter. Tegelijkertijd prees hij haar moed in de rechtszaal toe te geven gelogen te hebben om haar medewerkers te beschermen.

Lil' Kim loog als getuige in de rechtszaak waarbij een schietpartij tussen twee rivaliserende bendes werd behandeld. De artieste, die volgende week 30 jaar wordt, was de sidekick en geliefde van de overleden rapper Notorious B.I.G. Ze werd als soloartiest bekend door haar expliciete teksten en schaarse kleding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen