Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney en Paris zijn slechte rolmodellen'

Shownieuws

Ioan Gruffudd noemt Britney en Paris slechte rolmodellen voor jonge meisjes."Zij hebben toch een verantwoordelijkheid als rolmodellen tegenover jonge meisjes?"

Britney Spears en Paris Hilton zijn een slecht voorbeeld voor de jeugd. Dat is volgens Contactmusic de opvatting van acteur Ioan Gruffudd. "Ik kijk naar meisje als Spears en Hilton en vraag mij dan af: 'Zij hebben toch een verantwoordelijkheid als rolmodel tegenover jonge meisjes?' In plaats daarvan gaat het alleen over seks en het verkopen van hun lichaam."

Britney en Paris moeten zich van de 31-jarige acteur uit 'Fantastic four' verantwoordelijker gedragen om zo hun jonge fans een goed voorbeeld te geven. Gruffudd ergert zich aan de schaarse kleding die de diva's dragen. "Ik vind het dellerig. Persoonlijk hou ik meer van de elegantie en mysterie van een vrouw."

De Britste acteur werd bekend door zijn eerste grote rol in de Engelse miniserie 'Hornblower'. Deze vertelt het verhaal van een jonge scheepsman die een nationale held wordt tijdens de oorlog met Frankrijk. Gruffudd heeft onder meer in 'Titanic', 'Black hawk down' en 'King Arthur' gespeeld. Zijn nieuwste film 'Fantastic four' gaat volgende week donderdag in Nederland in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen