Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tv-commercial helpt Joling aan nieuwe single

Shownieuws

De tv-commercial van Menzis-verzekeringen heeft Gerard Joling op het idee gebracht voor een zijn nieuwe single 'Somewhere over the rainbow'.

De tv-commercial van Menzis-verzekeringen heeft Gerard Joling op het idee gebracht voor een nieuwe single. Sinds half mei is op diverse zenders de commercial te zien van de verzekeringsmaatschappij waarin zanger Israel Kamakawiwo'ole het lied 'Somewhere over the rainbow' zingt in een akoestische versie, alleen begeleid door een ukelele.

De laatste dagen is deze track via internet op de radio belandt, waarna volgens de site van Joling een storm van reacties losbrak. Dit bracht Joling op het idee om een eigen versie van deze track op te gaan nemen. Afgelopen weekend is er hard aan gewerkt in de studio en de maandag was het lied al te horen via Radio 2 in het programma 'De Gouden Uren'.

Vrijdag komt de single van Joling uit. Op de single staat naast de genoemde track ook een meer uitgebreide versie van 'Somewhere over the rainbow'. Ook heeft Joling een akoestische bewerking van 'Everlasting love' opgenomen, een oud nummer van Joling zelf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen