Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stewart: Mijn bijnaam in de gevangenis was M.Diddy

Shownieuws

Martha Stewart heeft de bijnaam M. Diddy in de gevangenis gekregen. Dit vertelt zij in een interview met ' Vanity Fair'.

Martha Stewart heeft de bijnaam M. Diddy gekregen. Zij vertelde in een exclusief interview aan het magazine 'Vanity Fair' dat ze in de gevangenis deze bijnaam kreeg. Daarnaast vertelt Stewart dat ze huisarrest verschrikkelijk vindt. "Ik haat het om opgesloten te zitten. Ik vind het verschrikkelijk." Het interview verschijnt in het augustusnummer van het blad.

Momenteel zit Stewart haar huisarrest uit vanwege het met voorkennis handelen in aandelen. Daarvoor heeft ze al vijf maanden in een gevangenis gezeten. Over haar elektronische enkelband heeft ze meerdere malen geklaagd, omdat die haar huid zou irriteren. Stewart zegt dat ze weet hoe ze het apparaat kan weghalen. " Ik heb gezien hoe ze het om mijn enkel hebben geplaatst, dus ik kan daaruit ook opmaken hoe ik het er weer van af kan krijgen."

Het 63-jarige stijlicoon zal na haar vrijlating begin volgende maand druk bezig zijn met een nieuw programma op NBC. In navolging van Donald Trump presenteert zij in het nieuwe televisieseizoen een nieuwe reality-programma waarin zij op zoek is naar een volgende opvolger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen