Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aimee Mann presenteert nieuwe album in Paradiso

Shownieuws

Aimee Mann stond woensdag in Paradiso om haar nieuwe album 'The forgotten arm' te promoten. Rode draad door het optreden was het verhaal vandit album.

Aimee Mann stond woensdagavond in het Amsterdamse Paradiso om haar nieuwe album 'The forgotten arm' te promoten. De Amerikaanse singer/songwriter, die grote bekendheid verwierf door de soundtrack van de film 'Magnolia' (1999), wisselde nummers van het nieuwe album af met oude hits.

Rode draad door het optreden in Amsterdam was het verhaal van de nieuwe cd. "Het verhaal gaat over twee mensen die verliefd worden op elkaar", vertelt Mann aan het publiek. Ze laat weten dat een boxer met een drugsprobleem, die heeft gediend in de Vietnam-oorlog, samen met een meisje, dat uit haar saaie leventje wil ontsnappen, op een roadtrip gaat. In Las Vegas gaan de twee uit elkaar en de boxer kijkt weemoedig terug op zijn leven.

Naast de nieuwe nummers bracht Mann oude hits, waaronder 'Humpty Dumpty' van het album 'Lost in space' uit 2002 en 'Driving sideways' van haar eerste solo-album 'Bachelor No 2' (2000). Ook 'Wise up' en 'Save me' van de 'Magnolia'-soundtrack bracht de zangeres ten gehore. Het concert werd afgesloten met de hit 'One' van dit album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen