Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Geldof zorgt voor commotie

Shownieuws

Pete Doherty zegt dat de dochter van Bob Geldof schuldig is aan zijn 'slechte' optreden tijdens Live 8. Zij versierde hem vlak voordat hij op moest.

Peaches, de dochter van Bob Geldof, is schuldig aan het 'slechte' optreden van Pete Doherty tijdens Live8 zaterdag. Zij heeft hem vlak voordat hij op moest 'suggestieve' dingen in zijn oor gefluisterd. Dat zegt Doherty tegen de The mirror. De rocker kreeg veel kritiek na zijn optreden, omdat hij tijdens een duet met Elton John zijn tekst was vergeten en niet op zijn voeten kon blijven staan.

Aanvankelijk dachten critici dat hij onder invloed van drugs verkeerde, maar dat ontkende de zanger dinsdag. Naar eigen zeggen was dat onmogelijk, 'want ik heb een implantaat in me', zei de zanger tegen de Britse krant The Sun.

De zanger van de Babyshambles zegt nu dat de 16-jarige dochter van organisator Geldof hem 'oneerbare voorstellen' deed, enkele seconden voordat hij op moest. Dit zou de zanger zo in de war hebben gebracht, dat hij zijn tekst vergat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen