Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Colin Farrell klaagt ex aan vanwege sekstape

Shownieuws

Colin Farrell heeft zijn ex-vriendin aangeklaagd wegens het willen verspreiden van een sekstape. Nicole Narain zou de band voor eigen gewin willen verkopen.

Acteur Colin Farrell heeft zijn ex-vriendin aangeklaagd wegens een poging tot het verspreiden van een sekstape. Farrell en seksbom Nicole Narain hadden tweeënhalf jaar geleden een intieme relatie. Nadat de relatie op de klippen liep, kwamen de twee overeen dat de kwartierlange videoband waarop te zien is hoe het stel seks heeft, nooit openbaar zou worden gemaakt.

Behalve het willen profiteren van de opbrengst van de verkoop van de band, wordt Narain ervan beschuldigd met de eigenaar van een pornobedrijf te hebben samengespannen. Ook zou ze de media hebben ingelicht over het bestaan van de opname. Narain heeft nog niet gereageerd op de aanklacht.

De advocaat van Farrell zegt dat de band de privacy van de acteur schend en zijn reputatie en carrière schade zou kunnen toebrengen.

Farrell speelde in films als 'S.W.A.T' en 'Alexander' en is binnenkort te zien in 'The new world' en 'Miami vice'. Volgens het tijdschrift People is hij één van de meest sexy mannen ter wereld. Farrell is vrijgezel maar staat bekend als een rokkenjager. Hij heeft een zoontje bij model Kim Bordenave.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen