Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gezusters Williams vinden hun realityshow anders dan anderen

Shownieuws

Venus en Serena Williams zeggen dat hun realityshow anders is dan anderen. "Wij zitten namelijk niet de hele dag te luieren zoals iedereen op MTV."

Tenniskampioenes Venus en Serena Williams zeggen dat hun realityshow 'Venus & Serena: for real' anders is dan andere realityshows. "Wij zitten namelijk niet de hele dag te luieren. Dit programma laat zien hoe hard wij werken en wat het allemaal vergt om op Wimbledon te winnen", vertelen de twee aan de New York Daily. De show is vanaf woensdag te zien op de Amerikaanse zender ABC.

De zusjes Williams zijn zes weken lang op de voet gevolgd door een cameraploeg. Zowel tennistrainingen als een aantal wedstrijden zullen te zien zijn. Daarnaast wordt duidelijk wat de twee topsportsters behalve tennissen zoal doen. In het geval van Serena zal blijken dat ze vooral veel tijd besteedt aan haar hondje Jackie. "Maar Jackie is niet bedoeld als grappig accessoires", zegt Serena. In de laatste aflevering zal de overwinning van Venus op Wimbledon te zien zijn.

Venus en Serena zeggen bewust te hebben gekozen voor familiezender ABC omdat ze niet willen worden vergeleken met alle 'aso's' die momenteel op MTV te zien zijn. "Wij misdragen ons niet gewoon voor de lol of uit verveling. Deze show is positief en moet mensen inspireren."

Zodoende zal er in 'Venus & Serena: for real' niet veel gevloek en getier zijn te horen. "Nee, wij zijn opgevoed met Jehova's getuigen en christenen maar wat misschien wel belangrijker is: onze hele familie krijgt de show te zien. Dan willen we niet de hele tijd met het schaamrood op onze kaken zitten," aldus de zusjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen